Vind een baan

 

Je nieuwe baan

Totaal vacatures: 196, nieuw deze week: 59
werkveld
niveau
regio
trefwoord
> uitgebreid zoeken
Nieuwste vacatures
>

medior adviseur water

Geofox-Lexmond - Tilburg
>

Project Manager WASH (MKAJI Project Tanza...

Simavi - Tanzania
>

Medior Afvalwatertechnoloog

Royal Haskoning DHV - Amersfoort
>

Trainee Nationaal Watertraineeship

Nationaal Water Traineeship - Landelijk
>

Senior geohydroloog

ARCADIS Nederland BV - Apeldoorn, Den Bosch, ...
>

Junior Geohydroloog

H2O-Job - Noord- en Midden Nederland
Vul je profiel in
zoek - vind - werk
Topvacatures
Laatste nieuws
Rijkswaterstaat zet ook dit zomerseizoen stew...

SluizenVanaf begin juli zet Rijkswaterstaat weer stewards in op een aantal drukke sluizen. Zij assisteren recreatieschippers bij het kiezen van de plaats in de sluiskolk en bij het afmeren. De stewards dragen zo bij aan vlot en veilig scheepvaartverkeer.

Start zomerdrukte op weg en water

Drukte op snelwegenWie komend weekend de weg op gaat, moet rekening houden met verkeershinder. Rijkswaterstaat werkt op meerdere plaatsen aan de weg en de regio Noord-Nederland krijgt vakantie.

Een ruimere bocht voor de Maas bij Steyl

Water van de MaasRijkswaterstaat start vanaf 1 juli met het verruimen van de bocht in de Maas bij Steyl en het verdiepen van de vaarweg. Bocht Steyl is een van de krapste bochten in de scheepvaartroute van de Maas.

Olie uit wrak Baltic Ace succesvol verwijderd

OlieRijswaterstaat heeft de eerste fase van de berging van de Baltic Ace succesvol afgerond. Mede vanwege het goede weer de afgelopen weken is dit sneller dan gepland. Het risico op milieuverontreiniging is hiermee grotendeels weggenomen.

Herstelwerkzaamheden brug Oude Schouw

BrugOp 7 april j.l. is de brug Oude Schouw aangevaren. Hierbij zijn de val en de funderingspalen van de pijler ernstig beschadigd waardoor opening van de brug niet meer mogelijk was. Rijkswaterstaat voert van 13 juni tot en met 1 juli werkzaamheden uit bij de brug Oude Schouw.

Eerste stap volledige afschaffing Belasting o...

WaterbelastingDe recent ingevoerde wijziging van de Belasting op Leidingwater (BoL) wordt weer herzien. De belasting heeft niet het beoogde milieueffect, brengt risico's met zich mee voor de drinkwatervoorziening en is onwerkbaar ingewikkeld voor het bedrijfsleven.

Groeiende aandacht voor waterontharding tot i...

WateronthardingAcht van de 38 vragen in het Havo scheikunde eindexamen gingen deze week over waterontharding en waterontharders.

Bodemdaling in megasteden aan de kust groter ...

WaterpeilIn veel kustensteden daalt de bodem nu sneller dan de zeespiegel door klimaatveranderingen stijgt. Deze bodemdaling is het gevolg van menselijk handelen namelijk het pompen van grondwater.

Eerste zand voor laatste Zwakke Schakel

BaggerenTientallen mensen keken op de dijk bij Camperduin hoe de sleephopperzuigers Shoreway, Volvox Olympia en HAM 317 het eerste zand met een mooie boog vlak voor de kust op de vooroever spoten.

Waterschap bezuinigt op het maaien van waterg...

WatergrasHet waterschap stichtse Rijnlanden gaat onderzoeken of het structureel kan besparen op het maaionderhoud van sloten, weteringen en rievieren. In veel gebieden zullen de waterplanten niet twee, maar één keer worden verwijderd, schrijft Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden.

Koninklijk Nederlands Waternetwerkh2o-jobAquaServaNationaal watertraineeship