Vind een baan

 

Je nieuwe baan

Totaal vacatures: 136, nieuw deze week: 36
werkveld
niveau
regio
trefwoord
> uitgebreid zoeken
Nieuwste vacatures
>

Trainee Nationaal Watertraineeship

H2O-Job - Heel Nederland
>

Senior Beleidsadviseur Afvalwater

Waterschap Aa en Maas - 's-Hertogenbosch
>

Senior Beleidsadviseur Waterhuishouding (...

Hoogheemraadschap van Delfland - Delft
>

Operational manager

Aqua For All - Den Haag
>

Technology Specialist

Paques B.V. - Balk
>

onderzoeker Klimaatbestendige Stad (0,4 –...

Hogeschool van Amsterdam - Amsterdam
Vul je profiel in
WaterJobForum.nl - vacatures voor waterprofessionals
Topvacatures
Afdelingshoofd
Waterschap Aa en Maas
Deurne
Laatste nieuws
Start Compenserende Maatregelen Kierbesluit

WaterVandaag heeft minister Melanie Schultz van Haegen (Infrastructuur en Milieu) de officiële starthandeling verricht voor de Compenserende Maatregelen van het Kierbesluit.

Deltares helpt mee baai Rio op te ruimen voor...

Vervuild waterDeltares helpt mee om Guanabara Bay, gelegen aan de Braziliaanse kust bij Rio de Janeiro, op tijd schoon te krijgen voor de Olympische Spelen in 2016.

Watersector presenteert aanpak medicijnresten...

Medicijnen​​​​​Resten van medicijnen die gebruikt worden door mensen en dieren komen via toilet, riool, sloten en bodem in het water terecht. Dit is een belasting voor het milieu en vraagt om een intensieve zuivering om de medicijnresten weer uit het water te halen.

Meer Nederlandse waterexpertise in Egypte

WaterspetterEgypte wil meer samenwerken met de Nederlandse watersector. Vandaag ondertekende minister Schultz van Haegen (Infrastructuur en Milieu) een samenwerkingsovereenkomst met haar Egyptische collega, minister Hossam Moghazy (Water en Irrigatie), waarin zij afspreken hun samenwerking uit te bouwen.

Consortium verkrijgt contract voor uitbreidin...

BaggerenEen consortium van Van Oord, Koninklijke Boskalis Westminster N.V., NMDC (Abu Dhabi) en Jan de Nul (België) hebben een contract verworven van de Suez Canal Authorities voor de uitbreiding van het Suezkanaal, dat een cruciale verbinding vormt voor de scheepvaart tussen Europa en Azië.

Minister Schultz trekt 750.000 euro uit voor ...

WaterDe maritieme sector kampt al jaren met een groot tekort aan Nederlandse zeevarenden. De kennismakingsstage die het maritieme bedrijfsleven de afgelopen jaren heeft georganiseerd om scholieren te interesseren voor het nautisch beroep is bewezen succesvol.

Waterstand Nederrijn flink verlaagd door Ruim...

WaterpeilVier maatregelen van Ruimte voor de Rivier van Rijkswaterstaat aan de Nederrijn zijn 30 oktober opgeleverd. De oplevering vond plaats in Elst in Utrecht.

Omzetting bediening sluizen en pompgemaal Bor...

SluiscomplexNa een duurtestperiode van twee weken zijn de sluizen en het pompgemaal van Born definitief omgezet naar de nieuwe Bediencentrale Maasbracht van Rijkswaterstaat.

ARCADIS en ABWC bestrijden samen de stankover...

WaterARCADIS en A Blue World Company (ABWC) bundelen hun kennis en middelen om stankoverlast uit de riolering en waterzuiveringen te bestrijden. De samenwerking richt zich op de toepassing van het vernieuwende innovatieve product met de naam BM500 naast diensten aan afvalwaterstromen.

Rijkswaterstaat werkt aan Ewijkse Plaat

NatuurRijkswaterstaat werkt sinds enkele dagen op de Ewijkse Plaat. De Ewijkse Plaat is een voormalig schiereiland in de Waal aan de zuidoever ter hoogte van Ewijk.

Koninklijk Nederlands Waternetwerkh2o-jobAquaServaNationaal watertraineeship