Vind een baan

 

Je nieuwe baan

Totaal vacatures: 208, nieuw deze week: 50
werkveld
niveau
regio
trefwoord
> uitgebreid zoeken
Nieuwste vacatures
>

Specialist e-learning

H2O-Job - Midden Nederland
>

Sector specialist WASH / Unit Manager Pro...

ZOA - Apeldoorn
>

Project Manager WASH (MKAJI Project Tanza...

Simavi - Tanzania
>

Senior Hydroloog

Waterschap Aa en Maas - 's-Hertogenbosch
>

(Senior) Medewerker Beleid

Waterschap Rivierenland - Tiel
>

Constructeur / ontwerpleider waterkerende...

ARCADIS Nederland BV - Hoorn
Vul je profiel in
zoek - vind - werk
Topvacatures
Industrieel afvalwatertechnoloog (medior)
Royal Haskoning DHV
Amersfoort
(Junior) Afvalwater Technoloog
HydroThane STP BV
Den Bosch
Teamleider Regulering & Planadvisering
Hoogheemraadschap van Delfland
Delft
Laatste nieuws
Zorgen om nieuwe stoffen in Maaswater

RIWAStreefwaarden overschreden in 10% van de metingen. Ook in 2013 zijn ‘nieuwe stoffen' - zoals geneesmiddelen - aangetroffen in het Maaswater.

2,5 miljoen euro voor inpassing Nieuwe Hollan...

Dijk Het ministerie van Infrastructuur en Milieu trekt 2,5 miljoen euro uit voor de inpassing van de Nieuwe Hollandse Waterlinie (NHW) op het bedrijvenpark ‘Het Klooster' in Nieuwegein.

Rijkswaterstaat zet ook dit zomerseizoen stew...

SluizenVanaf begin juli zet Rijkswaterstaat weer stewards in op een aantal drukke sluizen. Zij assisteren recreatieschippers bij het kiezen van de plaats in de sluiskolk en bij het afmeren. De stewards dragen zo bij aan vlot en veilig scheepvaartverkeer.

Start zomerdrukte op weg en water

Drukte op snelwegenWie komend weekend de weg op gaat, moet rekening houden met verkeershinder. Rijkswaterstaat werkt op meerdere plaatsen aan de weg en de regio Noord-Nederland krijgt vakantie.

Een ruimere bocht voor de Maas bij Steyl

Water van de MaasRijkswaterstaat start vanaf 1 juli met het verruimen van de bocht in de Maas bij Steyl en het verdiepen van de vaarweg. Bocht Steyl is een van de krapste bochten in de scheepvaartroute van de Maas.

Olie uit wrak Baltic Ace succesvol verwijderd

OlieRijswaterstaat heeft de eerste fase van de berging van de Baltic Ace succesvol afgerond. Mede vanwege het goede weer de afgelopen weken is dit sneller dan gepland. Het risico op milieuverontreiniging is hiermee grotendeels weggenomen.

Herstelwerkzaamheden brug Oude Schouw

BrugOp 7 april j.l. is de brug Oude Schouw aangevaren. Hierbij zijn de val en de funderingspalen van de pijler ernstig beschadigd waardoor opening van de brug niet meer mogelijk was. Rijkswaterstaat voert van 13 juni tot en met 1 juli werkzaamheden uit bij de brug Oude Schouw.

Eerste stap volledige afschaffing Belasting o...

WaterbelastingDe recent ingevoerde wijziging van de Belasting op Leidingwater (BoL) wordt weer herzien. De belasting heeft niet het beoogde milieueffect, brengt risico's met zich mee voor de drinkwatervoorziening en is onwerkbaar ingewikkeld voor het bedrijfsleven.

Groeiende aandacht voor waterontharding tot i...

WateronthardingAcht van de 38 vragen in het Havo scheikunde eindexamen gingen deze week over waterontharding en waterontharders.

Bodemdaling in megasteden aan de kust groter ...

WaterpeilIn veel kustensteden daalt de bodem nu sneller dan de zeespiegel door klimaatveranderingen stijgt. Deze bodemdaling is het gevolg van menselijk handelen namelijk het pompen van grondwater.

AquaServaNationaal watertraineeshiph2o-jobKoninklijk Nederlands Waternetwerk