Vind een baan

 

Je nieuwe baan

Totaal vacatures: 355, nieuw deze week: 115
werkveld
niveau
regio
trefwoord
> uitgebreid zoeken
Nieuwste vacatures
>

Water and Sanitation Specialist

Artsen zonder Grenzen - International
>

Adviseur Waterbouw

H2O-Job - Midden Nederland
>

(senior) Adviseur Watersysteem (Deventer ...

Tauw BV - Deventer
>

Medewerker Toezicht

Waternet - Amsterdam
>

Sales Engineer Water- en slibbehandeling

Trumma - in overleg
>

Technical Traineeship

Van Oord - International projects
Vul je profiel in
zoek - vind - werk
Topvacatures
Laatste nieuws
Werkzaamheden sluizencomplex Terneuzen

SluisRijkswaterstaat start vanaf half april tot half oktober 2015 met een aantal werkzaamheden aan de Oost- en Westsluis te Terneuzen.

Schoon Water voor Brabant lanceert SchoonWate...

WaterElk jaar maken telers die mee doen aan Schoon Water voor Brabant een plan met daarin hun aanpak voor duurzame gewasbescherming.

Rijkswaterstaat hervat berging wrak Baltic Ac...

Schip

Rijkswaterstaat hervat vanaf vrijdag 3 april de berging van het gezonken schip Baltic Ace. Het schip, met 1400 auto's aan boord zonk in december 2012 na een aanvaring met een containerschip.

Rijkswaterstaat start renovatie ophaalbrug Le...

Ophaalbrug

Rijkswaterstaat werkt het komende jaar aan de renovatie van de monumentale ophaalbrug Leidsche Rijn en de Muntbrug. In opdracht van Rijkswaterstaat voert aannemer Knook Staal en Machinebouw de renovatiewerkzaamheden uit.

Waterschap controleert de dijken

DijkHet Waterschap Groot Salland start maandag 30 maart met de jaarlijkse ‘dijkschouw'. Dijkinspecteurs van het waterschap controleren of de dijken de winter goed zijn doorgekomen en kijken waar herstelwerkzaamheden nodig zijn.

Start kustonderhoud Bergen en Egmond aan Zee ...

DijkRijkswaterstaat start op 1 april 2015 met het kustonderhoud bij Bergen en Egmond aan Zee. Daarvoor zijn op dit moment al voorbereidende werkzaamheden bezig, zoals aanvoer van materieel.

Schultz bij versterkte Hondsbossche en Pettem...

Zeewering

Met de versterking van de Hondsbossche en Pettemer Zeewering is de Hollandse kust weer veilig. Dat verklaarde minister Schultz van Haegen (Infrastructuur en Milieu) vandaag bij de afronding van de laatste 'zwakke schakel' in de lijst van 10 te verstevigen locaties langs de kust.

Aanpassing verkeersmaatregelen Prinses Margri...

Kanaal

Rijkswaterstaat gaat de verkeersmaatregelen op het Prinses Margrietkanaal in Friesland gedeeltelijk aanpassen. Naar aanleiding van een groot aantal aanvaringen nam Rijkswaterstaat in juli 2014 aanvullende verkeersmaatregelen op de vaarweg om een vlotte en veilige vaart te garanderen.

Minister Schultz start verkenning waterveilig...

WaterspetterOm de waterveiligheid voor Marken in de toekomst veilig te stellen, start een verkenning. In de afgelopen periode is er samen met bewoners, betrokken overheden en andere belanghebbenden in een pilot gezocht naar goede (meerlaagsveiligheids) oplossingen, passend bij Marken.

Monitoring stadswater Tiel West leidt tot her...

GrontmijIn opdracht van de gemeente Tiel onderzocht Grontmij het relatieve effect van riooloverstorten op de kwaliteit van het stadswater in Tiel West.

AquaServaKoninklijk Nederlands Waternetwerkh2o-jobNationaal watertraineeship