Vind een baan

 

Je nieuwe baan

Totaal vacatures: 189, nieuw deze week: 74
werkveld
niveau
regio
trefwoord
> uitgebreid zoeken
Nieuwste vacatures
>

GIS Analist/Applicatiebeheerder

Waterschap Scheldestromen - Middelburg
>

Adviseur / Projectleider stedelijk water ...

ARCADIS Nederland BV - Assen
>

Junior Adviseur Werktuigbouwkunde

H2O-Job - Midden Nederland
>

Werkvoorbereider / Adviseur Riolering en ...

BOOT organiserend ingenieursburo B.V. - Veene...
>

Projectleider

Waterschap Rivierenland - Tiel
>

Process Engineer

Aquapurga - 's Hertogenbosch
Vul je profiel in
WaterJobForum.nl - vacatures voor waterprofessionals
Topvacatures
Sector Manager Ingenieursbureau
Waterbedrijf Groningen N.V. (via YER)
Groningen
Laatste nieuws
Waterschap bezuinigt op het maaien van waterg...

WatergrasHet waterschap stichtse Rijnlanden gaat onderzoeken of het structureel kan besparen op het maaionderhoud van sloten, weteringen en rievieren. In veel gebieden zullen de waterplanten niet twee, maar één keer worden verwijderd, schrijft Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden.

Haarlem heeft lekkerste kraanwater van Nederl...

KraanwaterHaarlem is gisteren uitgeroepen tot winnaar van de eerste KRNWTR-award 2014 voor het lekkerste kraanwater van Nederland.

Innovatieve waterprojecten gebundeld

waterbeheer41 projecten die Nederland op de kaart zetten als wereldspeler in innovatief waterbeheer. Aan de vooravond van Wereld Water Dag verschijnt vandaag de brochure `Waterinnovaties in Nederland' van het ministerie van Infrastructuur en Milieu, Rijkswaterstaat en de Unie van Waterschappen.

Dijkinspectie team van Rijkswaterstaat en Wat...

DijkinspectiesAfgelopen zondag is een Nederlandse delegatie van waterveiligheidsexperts, onder leiding van Rijkswaterstaat, met Deltares en de Unie van Waterschappen op bezoek geweest bij de Britse overheid.

Waterschap subsidieert Afvalwater Heineken

PapiergeldHeineken was van plan om het afvalwater zelf te gaan zuiveren bij hun fabriek in Den Bosch. Dit zou het waterschap, naast een hoop water om te zuiveren, ook 1,3 miljoen euro aan inkomsten kosten. Dankzij de ‘anti-afhaaksubsidie' houdt het waterschap Aa en Maas, Heineken als klant.

Overheid, kennisinstellingen en bedrijfsleven...

WaterWaterschap Noorderzijlvest heeft in nauwe samenwerking met een aantal Noordelijke partijen een efficiëntere manier van het zuiveren van rioolwater bedacht.

UV-zuiveringslocatie in gebruik op productiel...

DrinkwaterOm te zorgen dat er betrouwbaar drinkwater uit de kraan komt, ondergaat het water een grondig zuiveringsproces. Eén van de stappen in dit proces is desinfectie. Op zuiveringslocatie Braakman heeft Evides hiervoor een nieuwe UV-zuivering in gebruik genomen.

Havenbedrijf en Rijkswaterstaat vinden elkaar...

HavengebiedHavenbedrijf Rotterdam en Rijkswaterstaat gaan de komende jaren nauw met elkaar samenwerken bij het baggeren van de haven en de bijbehorende toegangsgeulen vanaf de zee.

Waterinnovatieprijs voor onderzoek onlangs ui...

WaterzuiveringDe waterinnovatieprijs 2013 is op 10 december jl. gewonnen door TU Delft, Royal HaskoningDHV, STOWA en de waterschappen De Stichtse Rijnlanden, Rijn en IJssel en Vallei en Veluwe. Zij wonnen deze prijs met hun inzending ‘Terugwinnen en hergebruiken van alginaat uit korrelslib', schrijft Stowa.nl.

Grote hoeveelheden zoetwater onder de oceanen...

ZeewaterWetenschappers hebben onder de bodem van de oceaan een enorme voorraad zoetwater ontdekt. De vondst kan een belangrijke rol spelen in het afwenden van een wereldwijde drinkwaterprobleem.

h2o-jobAquaServaNationaal watertraineeshipKoninklijk Nederlands WaternetwerkExpert Balance