Vind een baan

 

Je nieuwe baan

Totaal vacatures: 365, nieuw deze week: 177
werkveld
niveau
regio
trefwoord
> uitgebreid zoeken
Nieuwste vacatures
>

Water and Sanitation Specialist

Artsen zonder Grenzen - International
>

Adviseur Waterbouw

H2O-Job - Midden Nederland
>

(senior) Adviseur Watersysteem (Deventer ...

Tauw BV - Deventer
>

Coordinator crisisbeheersing

Waternet - Amsterdam
>

Technical Traineeship

Van Oord - International projects
>

Health and Safety specialist (oil and gas...

ISO-point - Omgeving Den Haag
Vul je profiel in
zoek - vind - werk
Topvacatures
Laatste nieuws
Start kustonderhoud Bergen en Egmond aan Zee ...

DijkRijkswaterstaat start op 1 april 2015 met het kustonderhoud bij Bergen en Egmond aan Zee. Daarvoor zijn op dit moment al voorbereidende werkzaamheden bezig, zoals aanvoer van materieel.

Schultz bij versterkte Hondsbossche en Pettem...

Zeewering

Met de versterking van de Hondsbossche en Pettemer Zeewering is de Hollandse kust weer veilig. Dat verklaarde minister Schultz van Haegen (Infrastructuur en Milieu) vandaag bij de afronding van de laatste 'zwakke schakel' in de lijst van 10 te verstevigen locaties langs de kust.

Aanpassing verkeersmaatregelen Prinses Margri...

Kanaal

Rijkswaterstaat gaat de verkeersmaatregelen op het Prinses Margrietkanaal in Friesland gedeeltelijk aanpassen. Naar aanleiding van een groot aantal aanvaringen nam Rijkswaterstaat in juli 2014 aanvullende verkeersmaatregelen op de vaarweg om een vlotte en veilige vaart te garanderen.

Minister Schultz start verkenning waterveilig...

WaterspetterOm de waterveiligheid voor Marken in de toekomst veilig te stellen, start een verkenning. In de afgelopen periode is er samen met bewoners, betrokken overheden en andere belanghebbenden in een pilot gezocht naar goede (meerlaagsveiligheids) oplossingen, passend bij Marken.

Monitoring stadswater Tiel West leidt tot her...

GrontmijIn opdracht van de gemeente Tiel onderzocht Grontmij het relatieve effect van riooloverstorten op de kwaliteit van het stadswater in Tiel West.

Zacht water uit de kraan in Houten en Bunnik

DrinkwaterDrinkwaterbedrijf Vitens heeft de nieuwe onthardingsinstallatie van drinkwaterproductiebedrijf Bunnik in gebruik genomen. Daardoor krijgen ongeveer 75.000 mensen in Houten en Bunnik nu zacht water uit de kraan.

Rijkswaterstaat vervangt defecte aandrijvinge...

SluisRijkswaterstaat heeft zaterdagavond 14 februari reparaties verricht aan de sluisdeur van Sluis Eefde. Daarbij werden de drie beschadigde aandrijvingen van de niveleerschuiven vervangen. Deze aandrijvingen van de niveleerschuiven raakten beschadigd toen op 23 januari de sluisdeur te ver omhoog werd gehesen.

Nieuwe roldeur in Meppelerdiepsluis succesvol...

SluisOp 23 januari 2015 is de eerste nieuwe roldeur van de Meppelerdiepsluis geplaatst. De 170 ton wegende deur is succesvol in de deurkas gehesen. Hiermee is een belangrijke stap gezet in de bouw van de nieuwe sluis.

Uitbreiding WaterCampus Leeuwarden is klaar

bamOp vrijdag 23 januari was de officiële sleuteloverdracht van de nieuwbouw van WaterCampus Leeuwarden aan huurders Wetsus en het Noorse Aqua Nirvana Foundation. Wethouder Deinum overhandigde namens eigenaar gemeente Leeuwarden een symbolische sleutel van ijs aan de nieuwe bewoners.

Water Industriehaven Harlingen is schoon

WaterOnderzoek van Rijkswaterstaat toont geen afwijkende waarden in waterkwaliteit

AquaServaKoninklijk Nederlands Waternetwerkh2o-jobNationaal watertraineeship